SPKS is er voor én dankzij mensen die leven met kanker aan het spijsverteringskanaal. SPKS draait voornamelijk op vrijwilligers. Om al onze plannen en activiteiten te realiseren, zijn we voortdurend op zoek naar vrijwilligers. Elke hulp is van harte welkom!

Voorzitter

SPKS is op zoek naar een voorzitter (onbezoldigde functie). Iemand die de bestuurswerkzaamheden wil coördineren en uitvoeren, die SPKS binnen en buiten wil vertegenwoordigen en die leiding wil geven aan de vergaderingen van het bestuur. SPKS wil de kwaliteit van leven verbeteren van mensen die te maken hebben met kanker aan het spijsverteringskanaal. Dat doen we door samen te werken met professionals en met andere relevante organisaties, ondersteuning te bieden, informatie te verstrekken en belangen van deze doelgroepen te behartigen. Sta je bekend om jouw samenbindend vermogen en wil je SPKS vertegenwoordigen? Lees het voorzittersprofiel of stuur direct een e-mail naar vrijwilligers@spks.nl.

Penningmeester

Wil jij op vrijwillige basis je financiële talenten inzetten als penningmeester bij SPKS? De penningmeester speelt, zeker in deze tijd van subsidiebeperkingen en hogere uitgaven een belangrijke rol. Als lid van het dagelijks bestuur kun je invloed uitoefenen op het te voeren beleid. Je maakt samen met andere bestuursleden het activiteitenplan en de begroting voor de subsidieaanvragen en je houdt de vereniging financieel tiptop op orde. Heb je interesse in deze functie? Lees het profiel van de penningmeester of stuur direct een e-mail naar vrijwilligers@spks.nl.