Voor de verbreding en versterking van ons bestuur is Living with Hope op zoek naar nieuwe bestuursleden. Wil jij ons helpen?

We zijn op zoek naar een bestuurslid voor de ontwikkeling en uitvoering van het beleid voor lotgenotencontact. Je werkt mee aan onze jaarlijkse lotgenotendag en bent betrokken bij onze Facebookgroep en hulplijnen.

Ook zijn we op zoek naar iemand die namens Living with Hope vanuit patiënten perspectief betrokken wil zijn bij onderzoek naar alvleesklierkanker en de behandeling daarvan.

Wil je ons helpen? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar secretaris@lwhfoundation.com

Over Living With Hope

Living With Hope is het patiëntenplatform voor patiënten en naasten geraakt door alvleesklierkanker (adenocarcinoom), alvleeskliertumoren (waaronder neuro-endocriene tumoren pNET, pNEC en MEN 1) en alvleeskliercysten (zoals IPMN en MCN). Living With Hope is opgericht om vanuit één landelijk platform de belangen van patiënten en hun naasten te behartigen en om hen ondersteunen. We vergroten de bekendheid van alvleesklierkanker en stimuleren wetenschappelijk onderzoek. We doen er alles aan om de overlevingskans en de kwaliteit van leven voor mensen met alvleesklierkanker te verbeteren.