Voor het Patiëntenplatform Zeldzame Kankers zijn we op zoek naar (naasten van) patiënten die galwegkanker (gehad) hebben, die willen helpen om informatie en lotgenotencontact te verbeteren.

Informatie en lotgenotencontact

Concreet zijn we op zoek naar iemand die moderator wil worden van een gespreksgroep over galwegkanker op kanker.nl. In december vindt hiervoor een training plaats, bij NFK op kantoor (in Utrecht). Ook mensen die mee willen helpen de informatie over galwegkanker uit te breiden, lotgenotencontact wil opzetten of de belangen willen behartigen voor deze groep zijn van harte welkom!

Patiëntenplatform Zeldzame Kankers

Het Patiëntenplatform Zeldzame Kankers is een verzamelplek waar patiënten, maar ook naasten en zorgverleners alles vinden over zeldzame kanker. Van medische informatie tot praktische tips, en van lotgenotencontact tot belangenbehartiging. Op dit moment zijn er zeven patiëntgroepen actief aangesloten, waaronder galwegkanker. Hiervoor zijn eigen pagina's beschikbaar op het platform. De teksten op deze pagina’s zijn samen met patiënten en (medisch) experts ontwikkeld en worden nog verder uitgebreid. Voor de teksten over galwegkanker zijn we nog op zoek naar patiënten die hierbij willen helpen.

Help je mee?
Neem contact op met Marga Schrieks.
088 0029777 m.schrieks@nfk.nl