Hematon is de organisatie voor patiënten met een hematologische-oncologische aandoening en mensen die daarvoor een stamceltransplantatie hebben ondergaan. Het doel is hen te ondersteunen bij alle aspecten die het leven met en na kanker met zich meebrengt. Lotgenotencontact, belangenbehartiging en informatievoorziening zijn onze speerpunten.

De Commissie Belangenbehartiging heeft als doel optimale patiëntenzorg en wetenschappelijke ontwikkelingen te stimuleren en heeft daartoe contacten met zorgaanbieders, verzekeraars, farmaceuten, overheid en ziekenhuizen.

De speerpunten van de Commissie voor 2019 zijn: Kanker en werk, Expertzorg, Integrale zorg, Ziekenhuiswerkbezoeken, Beoordelen wetenschappelijke studies en Achterban raadpleging

Over de functie:

  • Je ondersteunt de verschillende werk/subgroepen, gerelateerd aan de speerpunten en verzamelt relevante informatie.
  • Je maakt afspraken met de diverse doelgroepen voor ziekenhuiswerkbezoeken, andere werkbezoeken, consultaties en discussiegroepen, en de organisatie van deze bijeenkomsten ondersteunen.
  • Je organiseert van de maandelijkse vergaderingen van de Commissie, stelt de agenda op, zorgt voor verslaglegging en bewaakt de actiepunten en de planning. Indien nodig, neem je deel aan bezoeken/bijeenkomsten.
  • Je houdt de correspondentie betreffende beoordeling van wetenschappelijk onderzoek bij.

Wat jij bent, kunt en hebt:

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau op gebied van organisatie en gezondheidszorg. Je beschikt over organisatorische kwaliteiten. Je bent zelfstandig en initiatiefrijk. Je bent bekend met het werken in een organisatie met vrijwilligers. Je hebt affiniteit met het werk van Hematon.

Wat bieden wij:

Wij bieden je een veelzijdige functie met maatschappelijke meerwaarde. Een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring (CAO Welzijn). Een werkomgeving met gedreven vrijwilligers. Je werkt samen in een klein team van professionele krachten.

Meer weten:
Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Jan Mol, voorzitter commissie belangenbehartiging, telefoonnummer 06-51 53 16 53.

Sollicitaties zien we graag tegemoet voor 21 februari en kun je per mail sturen naar secretaris@hematon.nl