Ervaring met taxivervoer van en naar het ziekenhuis?

Over de vragenlijst

Deze korte vragenlijst is bedoeld voor alle mensen die kanker hebben (gehad) en ervaring hebben met taxivervoer van en naar het ziekenhuis in de afgelopen twee jaar. We horen graag (anoniem) jouw ervaring. Invullen duurt ongeveer 3 minuten. Deelnemen kan tot 25 februari a.s.

De vragenlijst is als meldpunt onderdeel van Doneer Je Ervaring en gaat over de kwaliteit van het taxivervoer voor (ex-)kankerpatiënten van en naar het ziekenhuis. Wat vond je bijvoorbeeld van de bereikbaarheid van het taxibedrijf? Kwam de taxi op de afgesproken tijd? Moest je wel eens een taxi delen en wat vond je daarvan?

Let op: de vragenlijst gaat niet over de vergoeding. Deze is namelijk wettelijk goed geregeld. Lees hier meer over de vergoeding van taxivervoer (zittend ziekenvervoer).

Wat doen we met de uitkomsten?

Onze belangenbehartiger Pauline Evers is uitgenodigd voor een gesprek met zorgverzekeraars en andere relevante partijen, om te praten over de kwaliteit van het taxivervoer. Met de uitkomsten van deze vragenlijst kunnen wij de stem van de patiënt inbrengen. Wij doen dit samen met een aantal andere patiëntenorganisaties, namelijk Nierpatiënten Vereniging Nederland, Nederlandse Oogvereniging, Dwarslaesie Organisatie Nederland en Spierziekten Nederland. Via nfk.nl houden we je op de hoogte van de voortgang.

Vaker vragenlijsten invullen?

Zet jouw kennis en ervaring anoniem in om je eigen leven en dat van anderen te verbeteren via het grootste (ex-)kankerpatiëntenpanel van Nederland: Doneer Je Ervaring. Na inschrijving ontvang je ± 3 keer per jaar een korte vragenlijst per mail die je vrijblijvend en anoniem kunt invullen.