Het AMC zoekt maag-darm- lever (MDL) kankerpatiënten die mee willen werken aan het onderzoek GIRONA. Het doel van dit onderzoek is om MDL kankerpatiënten te ondersteunen bij terugkeer naar werk en/of behoud van werk vanuit het ziekenhuis. Ben je gediagnosticeerd met maag-darm- leverkanker, tussen de 18 en 63 jaar en werk je of heb je gewerkt? Dan kun je door middel van een interview en 2 vragenlijsten een bijdrage leveren aan dit onderzoek.

GIRONA staat voor Gastro Intestinal cancer patients Receiving Occupational support Near and After diagnosis. Een onderdeel hiervan is het in kaart brengen wat mogelijke problemen zijn met werk en waar die mee samen hangen. Hiermee kunnen andere MDL-kankerpatiënten worden geholpen. Zodat ze zo goed mogelijk aan het werk te zijn, wat voor velen zeer belangrijk is.

Deelnemen
Door middel van een interview wordt een lijst van factoren (zoals o.a. bv leeftijd, gevolgen van de ziekte en werk) doorgenomen om te bepalen welke mate van ondersteuning vanuit het ziekenhuis passend zou zijn om jou als patiënt te kunnen ondersteunen om terug aan het werk te komen of te blijven. Het interview zal maximaal een uur duren.

Vervolgens zullen er nog twee online vragenlijsten volgen waarin deze factoren nogmaals terug zullen komen. De vragenlijsten duren ongeveer 20 min. en zijn verspreid over een aantal weken.

Interesse?
Uitvoerend onderzoeker AnneClaire Zaman van het AMC interviewt je graag in de week van 16 tot en met 20 juni. Je kunt zelf een voorkeur aangeven waar het interview zal plaatsvinden. Bijvoorbeeld bij thuis of in het AMC (reiskosten worden vergoed).

Je kunt contact opnemen met AnneClaire via a.c.zaman@amc.nl of telefonisch +3120-566 4878.


Deel via

Lees verder...

  1. 5 juni 2014 Patiëntenversie Zorgmodule Palliatieve Zorg beschikbaar
    Lees verder
  2. 2 juni 2014 Vanavond 20.00 uur: Online première van ‘Onomkeerbaar’ op Kanker.nl/werk
    Lees verder
  3. 2 juni 2014 Verbod op preferentiebeleid dieetvoeding
    Lees verder