(Ex-)borstkankerpatienten en hun naasten kunnen tot 18 januari een bijdrage leveren aan de herziening van de landelijke richtlijn borstkanker.

De richtlijn heeft als doel zorgverleners te ondersteunen bij het maken van beslissingen, om zo patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Een richtlijn moet daarom ook antwoord geven op de belangrijkste vragen en knelpunten in de praktijk.

Meld je knelpunten over borstkankerzorg
Ben je (ex-)borstkankerpatiënt of naaste en heb je problemen ervaren bij (de behandeling van) borstkanker? Vul dan de vragenlijst in. Daarin staan ook vragen over welke onderwerpen jij belangrijk vindt voor de richtlijn borstkanker. We gebruiken de informatie om te bepalen welke onderwerpen in de richtlijn verder uitgediept moeten worden. Borstkankervereniging Nederland heeft deze vragenlijst opgesteld in samenwerking met het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL).

Het invullen kost ongeveer 10 minuten. Je hebt tot 18 januari de tijd om je stem te laten horen.

Contact
Voor vragen of bij problemen met het invullen van de enquête kun je contact opnemen met T. van Vegchel via t.vanvegchel@iknl.nl of 06 549 33424, of met S. Janssen-van Dijk via s.janssen@iknl.nl of 06 13 66 84 20.Deel via

Lees verder...

  1. 1 december 2014 Geneesmiddelen vanaf 1 januari niet meer verkrijgbaar via stadsapotheek
    Lees verder
  2. 18 november 2014 Leg schuld verslaving niet bij rokers
    Lees verder
  3. 17 november 2014 Aantal kankermedicijnen alleen via ziekenhuisapotheek verkrijgbaar
    Lees verder