Ben je zelf 65 jaar of ouder en (ex)kankerpatiënt?

Voor een onderzoeksproject zijn wij op zoek naar patiënten zelf die mee willen denken over concrete oplossingen voor veelvoorkomende knelpunten in de (na)zorg voor (ex)kankerpatiënten van 65 jaar en ouder. Dit vindt plaats in de vorm van een werksessie met andere patiënten. Deze sessie duurt maximaal 3 uur en zal plaatsvinden in november of december in Utrecht.

Ben je een mantelzorger voor een 65-plusser met kanker?

Voor hetzelfde onderzoeksproject zijn wij op zoek naar mantelzorgers die hun ervaringen willen delen. Waar zitten knelpunten in de (na)zorg voor (ex)kankerpatiënten van 65 jaar en ouder? Welke knelpunten ervaren mantelzorgers? En het belangrijkst: hoe kunnen deze knelpunten opgelost worden?

Je kunt je ervaringen delen in een interview of in een werksessie met andere mantelzorgers. Een interview duurt ongeveer een uur en vindt plaats op een voor jou gemakkelijke locatie. De werksessie vindt plaats in december, duurt maximaal 3 uur en vindt plaats in Utrecht.

Interesse?
Wil je je ervaringen als mantelzorger delen in een interview? Of wil je als mantelzorger of patiënt meedenken over concrete oplossingen in een werksessie met andere mantelzorgers of andere patiënten? Neem dan contact op met Marieke Zwerver van de Vrije Universiteit (m.zwerver@vu.nl of 020-5986994).

1 oktober 2014

Logo's VU, Levenmetkanker, KWF


Deel via

Lees verder...

  1. 29 september 2014 Oktober is borstkankermaand
    Lees verder
  2. 9 september 2014 Gezocht: ervaringsdeskundigen voor beoordelen aanvragen
    Lees verder
  3. 5 september 2014 Werp een kritische blik op de richtlijn darmkanker
    Lees verder