Net als vorig jaar zet NFK zich ook dit jaar in voor de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden. Samen met diverse aangesloten kankerpatiëntenorganisaties selecteerden we wederom de 11 onderzoeken waar Maarten voor zwemt. En dit jaar gaat de inzet van NFK nog verder!

Vijf sportieve collega’s zijn momenteel fanatiek aan het trainen voor hun eigen deelname aan de Elfstedenzwemtocht. Susan, Sandra, Lidia, Carmen en Marga (v.l.n.r.) zwemmen op 22 juni 2 kilometer met Maarten mee, en zetten zich zo speciaal in voor onder andere longkankerpatiënten, borstkankerpatiënten en patiënten met een zeldzame vorm van kanker.

Mocht je ons team, en daarmee de geselecteerde onderzoeken willen steunen, dan kan dat door middel van een donatie op hun eigen actiepagina. Via hun persoonlijke socialmediakanalen (Marga, Lidia, Sandra, Susan en Carmen) kun je de voorbereidingen van het team volgen.

In de uitzending van EenVandaag van 24 april jl. licht Pauline Evers (vanaf 4:05 min.), onze belangenbehartiger Geneesmiddelen, een van de door ons geselecteerde onderzoeken toe.

Zwemteam collega's NFK

Deel via

Lees verder...

  1. 21 mei 2019 Je hebt kanker (gehad): hoe ervaar je de hulp van je huisarts en verpleegkundige?
    Lees verder
  2. 1 mei 2019 Helft ouders van kind met kanker meldt zich noodgedwongen ziek
    Lees verder
  3. 1 april 2019 Kwart kankerpatiënten mist goede begeleiding bedrijfsarts
    Lees verder