Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

  • Nieuws
    • 20 jan. 2020
    • 5 min

Hoe ervaar jij het taxivervoer naar het ziekenhuis?

Vandaag openen we een vragenlijst waarin (ex-)kankerpatiënten kunnen laten weten hoe zij de kwaliteit van het taxivervoer naar het ziekenhuis ervaren. Wat vond je bijvoorbeeld van de bereikbaarheid van het taxibedrijf? Kwam de taxi op tijd? Moest je wel eens een taxi met onbekenden delen en wat vond je daarvan?

De vragenlijst is als meldpunt onderdeel van Doneer Je Ervaring, en is bedoeld voor alle mensen die kanker hebben (gehad) en de afgelopen twee jaar gebruik hebben gemaakt van taxivervoer van en naar het ziekenhuis. We horen graag anoniem jouw ervaring, zowel positief als negatief. Invullen duurt ongeveer 3 minuten.

Wat doen we met de uitkomsten?

Onze belangenbehartiger Pauline Evers is uitgenodigd voor een gesprek met zorgverzekeraars en andere relevante partijen, om met hen te werken aan de verbetering van de kwaliteit van het taxivervoer. De uitkomsten van deze vragenlijst zijn bedoeld als input voor dat gesprek. Wij doen dit samen met een aantal andere patiëntenorganisaties, namelijk Nierpatiënten Vereniging Nederland, Nederlandse Oogvereniging, Dwarslaesie Organisatie Nederland en de Vereniging Spierziekten Nederland. Op nfk.nl houden we je op de hoogte van de voortgang.