Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Thema

Kanker en werk

Voor veel mensen is (kunnen) werken een belangrijk aspect van kwaliteit van leven. NFK wil dat het hebben van kanker, de behandeling van kanker en de late gevolgen van kanker een zo klein mogelijke invloed hebben op het werkende leven van mensen.

Nieuws

NFK neemt deel aan rondetafelgesprek over kanker en werk

Belangenbehartiger Monique de Jong neemt vandaag deel aan het rondetafelgesprek over de relatie tussen arbeid en zorg. Zij bespreekt samen met voormalig minister Medische zorg en sport, Bruno Bruins, Tweede Kamerlid Thierry Aartsen, woordvoerder SZW (VVD), klinisch arbeidsgeneeskundigen van het Radboud UMC en AbbVie het belang van werkbehoud, arbeidsgerichte zorg, en goede re-integratie na ziekte bij BPRA Public Affairs. De bijeenkomst benadrukt de noodzaak om de domeinen van arbeid en zorg beter op elkaar af te stemmen. NFK deelt de ervaringen van mensen die kanker hebben (gehad) en werk in hun behandeltraject.

  • 10 jul. 2024,
  • 2 min

Onze experts

Doel

Goed leven met kanker

Wij maken ons sterk voor de kwaliteit van het dagelijks leven van (ex-)kankerpatiënten en hun naasten, zodat zij, passend bij hun mogelijkheden en wensen, kunnen blijven meedoen in de samenleving.

Lees meer