Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

  • Vacature
    • 15 mei 2024

Doneer Je Ervaring zoekt nieuwe panelleden

Zet jouw kennis over en ervaring met kanker in voor een beter leven en betere zorg voor mensen die kanker hebben (gehad).

Wat is Doneer Je Ervaring?

Doneer Je Ervaring is een peilingsinstrument waarmee NFK en de 21 aangesloten kankerpatiëntenorganisaties (KPO’s) via online vragenlijsten ervaringen, behoeften en meningen ophalen van mensen die kanker hebben (gehad). Mensen met een verhoogd risico op kanker door erfelijke of familiaire aanleg behoren ook tot de doelgroep. De uitkomsten van de Doneer Je Ervaring-peilingen geven richting aan de belangenbehartiging van de kankerpatiëntenorganisaties die samenwerken binnen NFK.

Hoe werkt Doneer Je Ervaring?

Via online vragenlijsten halen wij ervaringen op, dit noemen we peilingen. Wanneer je je aanmeldt voor Doneer Je Ervaring, word je vrijblijvend lid van het Doneer Je Ervaring-panel en krijg je (automatisch) ongeveer vier keer per jaar een vragenlijst per mail toegestuurd. Je bent niet verplicht om de vragenlijsten in te vullen. De vragenlijsten staan doorgaans twee weken open. Wij vragen niet naar je naam, dus wij weten niet welke antwoorden van jou zijn. Het invullen van de vragenlijsten duurt gemiddeld 10 minuten.

Geïnteresseerd?

Ga naar de website van Doneer Je Ervaring en schrijf je in voor het panel.