Nieuwsberichten

Blogs

Doneer Je Ervaring-peilingen

Informatie voor (ex-)patiënten

In samenwerking met kanker.nl en het Verbond van Verzekeraars is alle informatie over verzekeren voor mensen die leven met kanker gebundeld op kanker.nl/verzekeringen. Kanker.nl is het centrale online platform in Nederland met informatie over kanker. Het platform kanker.nl is er voor iedereen die met kanker te maken krijgt: patiënten, (ex)patiënten en hun naasten. Op kanker.nl is betrouwbare informatie te vinden: over kanker, de gevolgen van de ziekte en andere dingen waar mensen met kanker mee te maken kunnen krijgen.

Het Meldpunt overlijdensrisico- en uitvaartverzekeringen is te vinden op de NFK-website. De input die we daarop binnen krijgen gebruiken we voor het verder verbeteren van de verzekerbaarheid van (ex-)kankerpatiënten.

Op verzekerennakanker.nl staat een online checklist verzekeren na kanker. Deze checklist kunnen patiënten gebruiken om te controleren of zij bij een aanvraag van een verzekering moeten melden of zij kanker hebben gehad. Dit hulpmiddel is ontwikkeld door het Verbond van Verzekeraars en NFK.

Meer weten?
Neem contact op met Aize de Boer.
030 760 61 31 a.deboer@nfk.nl