Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Kanker en verzekeren

Actualiteiten

Lees op deze pagina wat NFK heeft gedaan op het gebied van kanker en verzekeren. 

Nieuwsberichten

Blogs

Doneer Je Ervaring-peilingen

Informatie voor (ex-)patiënten

In samenwerking met kanker.nl en het Verbond van Verzekeraars is alle informatie over verzekeren voor mensen die leven met kanker gebundeld op kanker.nl/verzekeringen. Kanker.nl is het centrale online platform in Nederland met informatie over kanker. Het platform kanker.nl is er voor iedereen die met kanker te maken krijgt: patiënten, (ex)patiënten en hun naasten. Op kanker.nl is betrouwbare informatie te vinden: over kanker, de gevolgen van de ziekte en andere dingen waar mensen met kanker mee te maken kunnen krijgen.

Het Meldpunt overlijdensrisico- en uitvaartverzekeringen is te vinden op de NFK-website. De input die we daarop binnen krijgen gebruiken we voor het verder verbeteren van de verzekerbaarheid van (ex-)kankerpatiënten.

Op verzekerennakanker.nl staat een online checklist verzekeren na kanker. Deze checklist kunnen patiënten gebruiken om te controleren of zij bij een aanvraag van een verzekering moeten melden of zij kanker hebben gehad. Dit hulpmiddel is ontwikkeld door het Verbond van Verzekeraars en NFK

Meer weten?
Neem contact op met Monique de Jong.